CONTACT:

Reni Ahlbom
Östtuna 203
73197 Köping
Sweden

Tel: +4676 161 81 80
Email: reni.ahlbom(at)hotmail.com

Update:
20.12.2019 front page

Bookmark and Share

News

6/2/19National show Norrköping 2.6.2019Read more »3/23/19Norberg unoffcial show 23.3.2019Read more »2/24/19Karlskoga unofficial show 23.2.2019Read more »11/25/18We have puppies!Read more »9/3/16International Show Sandviken 3.9.2016Read more »

About us


kipsi1.jpgThere has always been dogs in my life, but it was in 1991 I bought my first own dog. He was also my first Bullterrier, the only dog I thought was ugly
when I was 12-years-old, handsome blackbrindle Seqouiah Rains Promise, Kipsi. With Kipsi began my life with Bullterriers and it hasn’t been
boring! After few years Kipsi got company of his granddaughter Helmi, Fribull Bijou My Love.
At the moment I have at home Helmi’s son Rebound Boy Wonder, Into. He is
the sweetest dog and loves everybody, and  though he will be 8-years in
next July, he is still full of energy!

  

  

  

  

  

FIN CH Seqouiah Rains Promise - Kipsi

 

 

 

helmi.jpgFew years ago I fell in love with French bulldogs, but thought I would wait until Into would mature a little bit. Well, that didn’t happen, so I went for it! After a long search, in August 2006 I got my lovely brindle bitch, Hard Black Jack Oni the Juggler from Hungary. And since then, we have doubled the action in this family! This “Dynamic Duo” is the best of friends, and they are causing commotion where ever they go, always having fun!


 

  

  

FIN CH Fribull Bijou My Love - Helmi

 

intobullipaiva.jpgKoiraharrastukseni on oikeastaan alkanut jo lapsuuden kodissani, meillä on aina ollut koiria, kiinanpystykorva ja lapinkoiria. Ensimmäisen ikioman koirani hankin kuitenkin vasta muutettuani omilleni. Haaveilin afgaanista ja muista vinttikoirista, mutta päädyin bullterrieriin… Rotuun, joka  12-vuotiaana oli minulle ”ainoa koirarotu, jota en ikinä ottaisi, niin ruma”! Vaan niin se mieli muuttuu ja syksyllä 1991 lensi meille Englannista Seqouiah Rains Promise, Kipsi. Tästä alkoi elämäni bullterrierin kanssa ja voi sanoa, että tylsää ei ole ollut!

  

  

Rebound Boy Wonder - Into

 

Kipsin seuraksi talouteemme muutti tyttärentyttärensä Helmi, Fribull Bijou My Love, jonka poika  Rebound Boy Wonder eli Into sulostuttaa olemassaolollaan elämäämme tällä hetkellä. Into on nimensä mukaisesti nopea liikkeissään ja herkästi innostuva, ”täysillä-joka-paikkaan”-tapaus, joka rakastaa kaikkia ja kaikkea ylenpalttisesti. Kohta 8-vuoden ikä ei ole hidastanut menoa juurikaan, aina löytyy jotain kivaa tekemistä ja paljon!

 

 

oilihistoria.jpg

Ranskanbulldoggiin ihastuin jo vuosia sitten, ensin ulkonäköön ja sittemmin koko pakkaukseen! Ajattelin, että kun Into tuosta vähän aikuistuu, niin sitten on aika ranskanbulldoggille… Ja kun sitten vihdoin tajusin ettei sitä ehkä koskaan tapahdu, niin aloin tosissani etsiä sopivaa pentua. Historia toisti itseään, eli yhtä vaikea oli löytää ranskanbulldoggin pentu, kuin bullterrierin pentu aikanaan! Kaikkien vastoinkäymisten jälkeen, elokuussa 2006 saapui Unkarista pustan tyttö Hard Black Jack Oni the Juggler, Oili. Ja sen jälkeen meillä onkin riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita, siitä tämä ”Dynamic Duo” pitää kyllä huolen! Meno on sellaista että välillä hitaampia hirvittää, mutta väliäkös tuolla, kun kaveruksilla on elämä enemmän kuin kohdallaan!

 

Hard Black Jack Oni the Juggler - Oili